Spännande NYHET i maj 2022 för alla män & kvinnor oavsett ålder Jag heter Cecilie Hofny & är inkbycecilie, och har ju hållit på ett tag redan med kosmetisk tatuering. Jag kommer snart öppna bokningen för en ny fantastisk behandling som heter Plasma pen, en icke-kirurgisk möjlighet för ögonlockslyft och rynkreducering mm. Jag kommer ha ett generöst öppningserbjudande till alla mina kunder på samtliga behandlingar med Plasma pen. Läs om Plasmabehandling på min hemsida och kontakta mig gärna för bokning/frågor, det är först till kvarn när det gäller tidsbokningar med erbjudande. Jag bokar in mina kunder via personlig kontakt. Välkomna!

Kontakta mig för priser 

 

Plasma Pen - Revolutionerande icke-kirurgiskt behandlingsteknik för bl.a hängande ögonlock & bekymmersrynkor för både män & kvinnor

 

Vem är jag som erbjuder Plasma Pen:

Jag heter Cecilie Hofny och är dessutom inkbycecilie och har behandlingar med kosmetisk semi-permanent tatuering på en väletablerad tatueringsstudio, Travellink Tattoo Studio, i centrala Lysekil. Jag älskar ge mina kunder en boost i livet för en härligare och lättare vardag, jag arbetar mest dagtid och ger min kund en harmonisk egentidsstund under behandling. Jag anpassar mina behandlingar efter kundens önskemål och en nöjd glad kund är mitt mål. Jag är alltid tillgänglig för frågor både före och efter behandling, ingen fråga är för dum att ställa, så kunden känner sig trygg. Jag bokar in mina kunder via personlig kontakt via sociala medier, mail eller liknande, se längst ner på sidan. Jag är utbildad och certifierad för alla mina behandlingar i Göteborg. Jag är ansvarsförsäkrad samt studion är godkänd från Miljö&Hälsa.

Vem väljer Plasma Pen:

En otroligt spännande teknologi då den också vänder sig till både män och kvinnor. Hängande trötta ögonlock och rynkor får vi alla. Alla är välkomna att höra av sig, att boka eller att höra mer.

Vad är Plasma Pen:

Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling, den enda behandlingen som framgångsrikt och omedelbart minskar överskott av huden och som minskar rynkor, påsar och slapp hud. Det sker med hjälp av en blixt av plasmaljus stramar upp huden och triggar cellförnyelse, och på ett bevisat sätt i en omedelbar åtstramning av huden. När Plasmapennans spets kommer i nära huden (alltså inget stick in i huden) så skapas en syre-kväveblixt som avger en blixt av plasmaljus. Ström konverteras till en elektrostatisk impuls. Under en bråkdels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmaljuset gör att överflödig vätska ångas ut., vilket gör att huden direkt stramar ihop sig. Den ytliga valda ”skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, en viktig del för hudens självläkning och kollagenproduktion. En serie små bruna prickar syns på huden, de är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för att minska den överflödiga huden. Dessa små skorpor torkar och faller av, viktigt att låta dem göra det utan att forcera, inte pilla, skrapa eller klia. Vara mycket rädd om huden under efterprocessen.

Fördelar mot kirurgi:

Snabb läkning och återhämtning, ingen risk för att det tas bort för mycket hud, hudkvalitén på det behandlade området stärks. Plasma Pen är en revolutionerande ansiktshudförbättringsprocedur som inte kräver injektioner eller kirurgisk operation. Utan att skära eller sticka i huden stramar och lyfter den huden med omedelbara bestående resultat. Kirurgi är dyrt och tuffare mot kroppen då det är ett kirurgiskt ingrepp, dessutom inte mer bestående än Plasma Pen eftersom vi fortsätter att åldras oavsett. Plasmabehandling är skonsamt mot din kropp, kirurgi är inte skonsamt.

Vilka områden kan behandlas med Plasma Pen:

Slapp hud kring ögonen, såsom hängande ögonlock, påsar under ögonen, rynkor i ansiktet, såsom kråksparkar, bekymmersrynkor, rynkor i mungipor, fina linjer runt mun och ögon och andra ställen i ansiktet, hamsterpåsar på hals och kind, ojämn hy, bristningar mm.

Vilket resultat kan man förvänta sig:

Beroende på hudtyp, ålder, valt område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Det går bara att strama åt en viss mängd hud per behandlingstillfälle, för att din kropp ska hinna med, så personer med mycket överflödshud kan behöva fler behandlingar. 2-3 tillfällen har visat sig optimalt för personer med relativt mycket överflödig hud. Man väntar ca 3 månader mellan första och andra behandlingen. Hudåtstramningen som uppnås är permanent, dock fortsätter huden att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och dess förutsättningar för att bibehålla ett bra resultat. Men när man uppnått önskvärt resultat kan det kanske dröja upp till 8 år före man funderar på ett nytt besök, beroende på önskemål.

Hur görs behandlingen:

Området/huden bedövas med bedövningssalva i 20-30 min innan Plasma Penbehandlingen påbörjas. Det finns olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid t.ex. ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandling:

Direkt efter behandling syns de små svartbruna prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Svullnad är individuellt men går typiskt över på 2-3 dagar, på ögon 3-4 dagar. Prickarna blir små miniskorpor som torkar och faller av efter 5-10 dagar. Viss rodnad kan synas på huden upp till 3-6 veckor efter Plasma Penbehandling, viktigt att skydda huden mot solen med hög solskyddsfaktor, 50, de första 3 månaderna. Behandlingen med Plasma Pen är helt ytlig, dvs man sticker aldrig hål eller gör injektioner. Så länge man följer eftervårdsinstruktionerna korrekt finns det inga risker med Plasma Pen behandlingen.

Prisexempel:

En behandling med Plasma Pen på båda övre ögonlocken kan kosta runt 4.300 kr med ett återbesök vid behov inom 3 mån för 2.200 kr. Man kanske kan jämföra med ett kirurgiskt ögonlockslyft som går på ca 20.000 kr + och som innebär ett ingrepp i kroppen.

 

Alla är välkomna för bokning och för frågor.

Jag kommer ha ett välkomsterbjudande, så håll utkik på sociala medier!

 

 

 

Messenger/FB: Cecilie Hofny

Instagram: inkbycecilie@studiotravellink

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mobil: 0730687350 (gärna sms så ringer jag upp)

Hemsida: inkbycecilie.se