LASHLIFT & BROWLIFT BEHANDLING SAMT PRISER

 

Lashlift/Ögonfransböjning:

Vi gör en ögonfransböjning som ger fransarna en vacker böj med naturligt utseende. Vi färgar också fransarna i önskad färg efter behandlingen. Lashlift kan hålla upp till 8 veckor efter behandling, men detta beror mycket på var i växtfasen kundens fransar är, och ibland kan det tyvärr gå ur efter kortare tid än så. Kunden kan få ungefärlig tid vid besök beroende på hur fransarna ser ut. Det hållbara resultatet kan på grund av växtcykeln variera från gång till gång. Böjen håller till dess att den egna fransen naturligt faller av och byts ut till en ny. För ett bestående böjt utseende rekommenderas därför att behandlingen görs om var 4-6 vecka. Kunden testar sig fram till en individuell tidsintervall.

Undvik olika produkter på fransarna, som mascara, i 48 timmar.

 

Browlift/Ögonbrynsstyling:

Vi stylar ögonbrynen med en permanentvätska som ger dig snygga bryn utan att behöva styla dem till exempel på morgonen. Vi färgar efteråt i önskad färg. Browlift kan hålla i upp till 8 veckor, men det beror mycket på var i växtfasen kundens brynstrån är, och det kan variera från en behandling till annan beroende på kundens förutsättningar. Färgen på brynen bleks efter ca 3veckor och kan då med fördel färgas om på studion.

Detta är en fin behandling för dig som har svårstylade bryn, till exempel nedåtväxande, ostyriga eller tunna bryn (måste dock finnas en viss mängd strån). Eller för dig som helt enkelt vill ha fint stylade bryn varje morgon men inte vill göra en permanent förändring, som

Undvik brun-utan-sol 2 veckor före, eller att sola mycket. Öppna sår, eksem eller dyligt är olämpligt. Efter 24 timmar kan du försiktigt borsta brynen vid behov. Undvik olika produkter på brynen i 48 timmar, samt försök undvika sova på brynen denna tid. Undvik stark sol i 2 veckor efter behandling. Undvik att peela brynen efteråt.

 

Prislista behandlingar Lashlift & Browlift

 

Konsultation: Ingår i priset.

Lashlift/Fransböjning: 700 kr

Färgning av fransar vid lashlift: 250 kr

Browlift/Brynstyling: 675 kr

Färgning av bryn vid browlift: 275 kr